Amor vincit omnia..... kärleken övervinner allt

Lite bilder på mina älskade barn kommer det här då....


Isac mitt lilla hjärta

Isac mammas lilla hjärta :)

Ella

Ella mammas lilla solstråle :)

Moa

Min älskade Moa, den vackraste som finns :)


Kommentarer
Postat av: Annsi

Angående smörgåsrånen så nej det ger jag inte Alice.. men vi var hos grannarna och majskrokarna var inte med så hon slängde fram det lite på test och skoj.. Alice har ju 2, snart 4 tänder och gnagde på sådär lagom glatt.. tills det tydligen fastnade en bit i halsen som hon spydde upp.. =/ Usch, därför jag tycker det är så obehagligt med dem.



Förresten vilka fina barn :) Moa börjar få lite vuxnare drag.. hon kan säkert bli modell när hon blir större om intresset finns.



Så majskrokar är min stora kärlek :)

2011-01-22 @ 20:43:14
URL: http://xannsix.blogspot.com
Postat av: Leluah

Aha så lillskruttan börjar få två nya tänder :)Isac har ju två tänder med...tycker med det är lite otäckt med rån när dom inte har fullt så många tänder att tugga med,jag brukar börja med det till dom när dom är lite över året :)



Brago kex är ju med bra sen när hon blir över året som fikabröd för det smälter bra i munnen,bruka jag ge Ella & Moa när dom var mindre :)



Ja Moa börjar bli stor hon fyller ju 12 år nu i Mars,jag brukar faktiskt också säga att hon blir modell när hon blir stor om hon nu känner för det.Som det dock ser nu så tycker hon det inte är så roligt,Daniel har tagit så mycket bilder att hon mer eller mindre ha tröttna på det :)

2011-01-23 @ 11:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0